Для ремонту купили 12 банок зеленої фарби по 3кг у кожній банці та 15 банок білої фарби по 5кг у кожній банціСкільки всього кг фарби купили?

Ответы

3*12=36 кг зеленая
5*15=75 кг белая
36+75=111 кг всего
09.02.18

Eleonora Gabrielyan

Сейчас на сайте
Читать ответы

Елена Васильевна

Сейчас на сайте
Читать ответы

Татьяна Александровна

Сейчас на сайте
Читать ответы
Посмотреть всех экспертов из раздела Учеба и наука > Математика